Приїхав в Маріуполь-прихлопнули!Похорон ватажка:Кремль в траурі – оце так ліквідація, потужна шишка!

Тривожна ситуація в тимчасово окупованому Маріуполі набуває все більшої напруженості. Окупанти та самопроголошений «керівник» Пушилін бояться, переховуються, оберігаючись від можливої ліквідації, яка може настати в будь-який момент. Так, наприклад, нещодавно був приліт по Маріуполю. Приблизно в той же час ватажок сепаратистів перебував у місті. Ймовірно, він теж потрапив «під роздачу».

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про неминучу напругу на комбінаті імені Ілліча, де перебуває велика кількість окупантів. Згідно з повідомленням, останні події свідчать про те, що небезпека для ворога стає все більш реальною.

Зазначимо, що один «пропущений» удар був по пункту керування загарбників.

«Я думаю, що все ж таки вони щось збили, тому що два рази системи ППО було зафіксовано старти. А на третій раз – пішов «пропущений». Досить непогано. Сподіваємося, що це лише початок», – наголосив Андрющенко.

Це викликало серйозну тривогу серед окупантів, які масово роз’їжджаються з території комбінату та ховаються серед цивільного населення, уникнувши таким чином можливої небезпеки.

«Така типова тактика. Воно коли «бавовнить» на Ілліча, вони чомусь звідти постійно тікають. Тікають по цивільній забудові, розуміючи, що ми туди крити не будемо», – наголосив радник міського голови Маріуполя.

Окупанти також активно займаються пограбуванням на комбінаті. Дагестанці, кадрова армія Росії та бойовики «ДНР» обирають стратегічні об’єкти для грабіжницьких нападів, зокрема ті, де можна отримати металолом або де є потенційні можливості для відновлення виробництва.

«Не дають цілком контролювати кадирівцям. Ті контролюють певну частину, яка дійсно їм цікава. Там, де можна нарізати метал; там, де вони мріяли запустити виробництво – де є плавильні печі. Там десь і прилетіло», – сказав Петро Андрющенко.

За останніми даними, вранці 19 квітня пролунав ряд вибухів у тимчасово окупованому Маріуполі, які окупанти намагаються приховати, аби уникнути розголосу. Такі події свідчать про наростаючу напруженість у місті та підтверджують, що навіть самим окупантам не вдається уникнути небезпеки, яка може настати в будь-який момент.