ПУШИЛИН, МЫ ТЕБЯ ПРИКОНЧИМ! Масштабний бунт в ДНР – окупанти склали зброю: ТАМ ПЕРЕВОРОТ! Це кінець!

Стало відомо, що понад 200 бойовиків терористичного угрупування «ДНР» влаштували бунт та відмовилися воювати за «ЛНР».

Про це повідомив журналіст Денис Казанський.

«Ми відмовляємось їхати на забій у «ЛНР» — зовсім іншу республіку. Щодо нас вчинили безліч незаконних дій. Нас закликали незаконно із порушенням наказу. З нами не провели медичного обстеження під час призову. Нас неодноразово обманювали і обманним шляхом намагалися завезти на територію ЛНР, де, за непідтвердженими даними, ми вже є частиною якогось козацтва, які добровільно вступили до лав збройних сил ЛНР, — каже ватажок бойовиків.

Також відомо, що в «ДНР» російський окупант не хотів повертатись назад на фронт. Через це він вдарив себе ножем в живіт. Однак, коли побачив, що це не допомогло, то вдарив і командира.

Як випливає з матеріалів суду, солдат Абрам’ян вдарив себе ножем у живіт, «завдавши тілесному ушкодженню у вигляді колото-різаного непроникного поранення». Після цього він став наполягати на евакуації і відмовлявся їхати у зону бойових дій.

Все це сталось через те, що офіцер Поляков відмовився оформляти евакуацію, тоді Абрамян ударив його ножем у груди зліва, заподіявши «тілесне ушкодження у вигляді колотої рани передньої грудної клітини, що не проникає в грудну порожнину».

Замість евакуації Абрамян отримав кримінальну справу за ч. 3 ст. 30, ч. 1 ст. 105, замах на вбивство, та ч. 3 ст. 339 КК РФ, навмисне завдання собі тілесного ушкодження.