Путін летить в Україну! Диктатор здурів, тут і ліквідуємо: наказ на знищення — ЗСУ напоготові!

Президент Російської Федерації Володимир Путін цинічно заявив, що планує відвідати окуповані території України. Це може стати частиною його передвиборчої агітації.

Про це повідомляють російські пропагандисти.

Путіна запросили на пропагандистську програму «Москва.Кремль.Путін» для інтерв’ю. Одне із запитань російського «журналіста» було, чи має намір Путін відвідати так звані «нові території Росії» ( насправді загарбані росіянами українські землі). На що очільник Кремля сказав, що «обов’язково».

Коли і куди саме він планує приїхати — не розповів.

Нагадаємо, 8 грудня російський президент, який править країною 24 роки, оголосив, що буде балотуватися на президентських «виборах» в РФ 2024 року. Візит на окуповані території України може стати одним з пунктів його передвиборчої агітації.

В Російській Федерації «вибори» президента вперше будуть кількаденними. Голосування триватиме три дні – від 15 до 17 березня 2024-го. Дострокове голосування відбуватиметься 25 лютого – 14 березня.

Російський агресор Володимир Путін оголосив, що знову планує балотуватися на президентських «виборах» в Росії 2024 року. Як зазначив офіцер ЗСУ та політолог Тарас Березовець, Путін демонструє три меседжі, спрямовані як для внутрішньої аудиторії, так і для Заходу.

У Росії 8 грудня відбувся так званий «день героїв вітчизни». Так званий «речник парламенту» окупованої частини Донецької області Артьом Жога підійшов до Путіна і почав просити його піти на вибори.

«Це чіткий сигнал російському соціуму і всьому світу, що по-перше – Путін є президентом війни. Він висувається не від мирних професій, а воєнних, вони його просять. Цей текст був погоджений, вистава для обмеженого російського соціуму. Путін грав гірше за Жогу», – зазначив Березовець.

По-друге, за словами офіцера ЗСУ, Путін показує, що переговорів про припинення війни не буде. Адже окупант висувається своєю окупаційною армією, то він «бачить завершення війни в Україні воєнним шляхом».