Путін опустив келих! Ворога переламали – викусіть, МІСТО НАШЕ: це грандіозно. Браво, хлопчики!

Окупантам «переламають хребет» у Авдіївці ще до оголошення нового терміну президентства Путіна, замість захоплення міста.

Про це розповів голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш

За його словами, навіть маючи велику кількість в складі та техніці — вони так і не змогли наразі виконати доручення Путіна із захоплення міста, тож надалі їхні перспективи такі ж туманні.

Щодо ж бійців, які сьогодні боронять Авдіївку, ведуть бої у надзвичайно складних умовах та знищують ворога – всі ці російські дедлайни абсолютно неважливі. Про них вони не думають і не говорять.

Українці чули про «велике звернення» російського лідера до народу. Планувалося, що там він скаже щось про Авдіївку, але ніяких успіхів не було. Відтак за декілька днів до «прямої лінії» пропагандисти почали розповідати, що нібито оточать місто до Нового року.

«Тепер всі розуміють, що захоплення Авдіївки не буде, тому кажуть, що нібито чогось досягнуть до президентських псевдовиборів у Росії. Впевнений, у них нічого не вийде», – стверджує голова Авдіївської міської військової адміністрації .

Наостанок він додав, що ситуація на цьому напрямку непроста, українським військовим зараз дуже важко. Місцевим жителям і місцевій владі – також, адже треба забезпечувати життєдіяльність міста у таких умовах. Однак всі розуміють, що саме роблять наші військові, тому їм потрібно всіляко допомагати.

«Втримаємось. Маю таке внутрішнє переконання. А солдати російської армії переламають собі хребет в Авдіївці», – підсумував Віталій Барабаш.