ПУТІН ПРОГРАВ “СВО”! Прямо в ефірі – федеральний канал оголосив: чекали 2 роки. Піднялась вся країна!

У Росії останнім часом лунає багато заяв щодо ситуації на фронті, так звані «успіхи» окупантів в Україні та «потужність» ЗС РФ, але на одному з російських телеканалів, гість ефіру випадково сказав, що війна проти України не вдалась й Путін вже давно програв.

Правду про путінську «СВО» вирішив висловити один із постійних гостей пропагандистських ток-шоу, колишній заступник глави МЗС Росії Андрій Федоров. Він наголосив, що за два роки війни РФ не вдалося зробити нічого із запланованого.

«Росія за ці два роки не змогла реалізувати жодну з цілей, заявлених 24 лютого 2022 року. Жодну! Візьміть текст виступу Володимира Путіна і ви побачите… Маріуполь — окупація – це не мета. Цілі були інші зовсім… Саме тому війна продовжуватиметься ще дуже довго», — сказав Федоров.

Його слова викликали паніку у ведучих, які почали перебивати «експерта». Коли переконати чоловіка не вдалося, вони почали затикати йому рота.

«Та що Ви кажете? Але там у промові Путіна не було вказано, що до дати такої досягнути цілі. Ви розумієте, навіщо ви це кажете? Там не було вказано ніяких дат!»Спеціальна військова операція» триває», — говорили ведучі «Місце зустрічі».

А після такої правди про так зване «СВО», росіяни під час церемонії прощання з Навальним обурювались та кричали: «ні війні!» та щоб путін вже закінчував цю кровоплитну операцію. Цікаво, як відреагує на ці інцеденти сам глава Кремля, ймовірно, віддасть наказ аби одягнули кайдани на росіян, а потім їх відправлять на фронт, щоб досягати цілі путінської «СВО».