Путін в істериці! Прямо в Білорусі – це “Осліпило” Росію: нові деталі удару по Аеродрому. Вперше!

Пошкоджений внаслідок серії атак на військовий аеродром у Мачулищах літак ДРЛО А-50 ВКС РФ фактично «осліпив» росію.

Про це розповів військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов в одному зі своїх інтерв’ю.

Він наголосив, що поки Україна нічого не визнала, вважатимемо, що знову хтось “палив у недозволеному місці”.

“Що стосується вибуху, то це дуже добре – фактично осліпили Росію. Таких літаків такої модифікації у них всього шість, і не факт, що вони всі робочому стані, як у них зазвичай буває. Цей літак завдавав багато бід, набагато більше, ніж будь-який винищувач чи бомбардувальник, тому що він координував удари по Україні. Тепер він цього робити не буде, тому що, схоже, відновленню не підлягає”, – зазначив Сазонов.

Він додав, що є версія, що це працювали білоруські партизани, але не виключає того, що це робота наших спецслужб.

“І Кримський міст, і вибухи в Енгельсі, і “бавовна” в інших місцях – наші спецслужби працюють дуже чітко – вже як український “Моссад”. Але, як і належить гарній розвідці, за лаврами ніхто не женеться, і вони це обережно звалюють” на “бавовну”, на куріння у недозволених місцях, на дії партизанів, підпільників“, – пояснив політолог.

Нагадаємо, що внаслідок серії атак на військовий аеродром у Мачулищах було пошкоджено літак ДРЛО А-50 ВКС РФ.

За даними активістів, літак ДРЛО А-50, який відповідає за виявлення та супровід цілей, отримав серйозні пошкодження внаслідок серії атак на військовий аеродром у білоруських Мачулищах.

“В результаті 2-х вибухів (місця вказані на фото) постраждали передня та центральна частини літака, пошкоджена авіоніка та радіолокаційна антена. Пошкодження серйозні, літак точно вже нікуди не полетить”, – йдеться у повідомленні.