Радісна звістка! Армія РФ все – прямо на Півдні, почалось немислиме! Фатальна помилка, переможемо!

Російські військові сильно деморалізовані через постійне перенесення термінів їх ротації.

Російські окупанти тримають на готовності два носії високоточної зброї. Таким чином найближчим часом Україну можуть обстріляти ракетами. Про це заявили в Генштабі.

Також наголошується, що російські військові сильно деморалізовані через постійне перенесення термінів їх ротації.

“Загарбники бояться активного опору місцевого населення, наростаючого, зокрема, в Херсонській і Запорізькій областях. Все це призводить до збільшення відмов окупантів від участі в бойових діях на території України”, — йдеться в повідомленні.

Додамо, Росія використовує крилаті ракети, які здатні змінювати свою траєкторію в будь-який момент.

Росія застосовує “розумні” ракети для нанесення ударів по Україні. Саме крилаті ракети дуже складно перехопити українській ППО. Про це заявив Олег Жданов.

Складність боротьби з крилатими ракетами полягає в тому, що вони можуть змінювати свою траєкторію.

“Крилата ракета – найскладніша ціль. Вона може змінювати свою траєкторію в будь-який момент. Вона відлітає, огинаючи рельєф місцевості. Тобто, якщо є перешкода, то воно піднімається. Є низовина – вона опускається. Тому дуже складно цю ракету збити”, – сказав Олег Жданов.

Він також додав, що не завжди українська авіація встигає піднятися в повітря, щоб збити ракету, або не встигає налаштуватися ППО, щоб перехопити ракету перш, ніж вона долетить до своєї мети.