Разом з командуванням! ВЕСЬ БАТАЛЬЙОН в могилі — котел захлопнувся: ЗСУ розірвали всіх! Грандіозний погром, браво нашим!

Продовжує надходити інформація про тяжкі втрати російської армії, яка спробувала організувати наступ на Авдіївку.

Російський військовий із 15 ОСБр Віктор Базаркін на своїй сторінці в соціальній мережі «Вконтакті» розповів, що його підрозділ потрапив у засідку ЗСУ під Авдіївкою і був розгромлений.

Базаркін зізнався у тяжких втратах через тиждень після того, як його батальйон був розбитий.

«Сьогодні сім днів, як у засідку потрапили. Нехай земля пацанам буде пухом. 10.10.2023», — повідомив він.

На запитання одного з передплатників він відповів, що втрати росіян були катастрофічними. Тільки троє з батальйону вціліло, інші загинули або отримали поранення різного ступеня важкості. Командир батальйону росіян загинув.

«Троє від батальйону на ногах залишилися, решта «200-х» і «300-х». Командир батальйону теж «200-й»», — пише він.

Зазвичай у середньому батальйон у російській армії в залежності від роду військ може налічувати до 950 осіб.

За словами експертів, сьогодні росіяни мають дві основні мети – вийти на рубежі Донецької та Луганської областей і утримати Бахмут. З останнім ситуація зрозуміла.

Щодо виходу на межі областей, Путіну це необхідно для «легалізації своєї території», яку в РФ навіть вписали в конституцію. На думку Черника, якщо російській армії це вдасться, вона вийде з півдня і оголосить про завершення війни, давлячи на те, що тепер вона йде виключно з вини українців.

«Кожного божого дня, не знаю скільки часу — може місяць, може два, ми будемо в зоні стратегічної рутини. Дві стратегічні цілі у нас — оперативно оточити Бахмут і пробити лінію Суровікіна. Дві стратегічні цілі у них — утримати Бахмут за будь-яку ціну і вийти на кордони Луганської та Донецької областей. Ось під цими чотирма фокусами все відбуватиметься доти, доки одна зі сторін не реалізує свою мету. І так буде довго», – додав  експер Петро Черник.