Разумков виступив із розгромною заявою на адресу Гройсмана і Порошенка. Цього не буде!

Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков не виключає призначення новим скликанням Верховної Ради прем'єр-міністром чинного прем'єра Володимира Гройсмана, але вважає передчасним обговорювати

Про це він сказав на прес-конференції.

"Давайте ми спочатку подивимося, що скаже з приводу всіх наших "хотілок" український народ 21 липня. І потім ми сядемо і подивимося, кого і скільки потрапило у Верховну Раду… Виходячи з того, хто потрапить в парламент, ми будемо дивитися, з ким нам по дорозі з принципової базової ідеологічної точки зору ціннісних бар'єрів, через які ми ніколи не переступимо", – сказав він.

Так він відповів на питання журналіста, чи готова "Слуга народу" підтримати кандидатуру Гройсмана.

Окрім того, політична партія екс-президента України Петра Порошенка навряд чи увійде в коаліцію, -зазначив Разумков

Я думаю, що це мало ймовірно, оскільки ми ж говорили про "червоні лінії" і нові політичні сили, з якими нам би було ближче по шляху … Я слабо собі уявляю, що партія "Слуга народу" може балотуватися з партією, в якій велика кількість людей, на мій погляд, заплямували себе з морально-етичної точки зору ", – пояснив Разумков.

Він додав, що говорить не як перший в списку партії, а просто "як людина".

Також Разумков розповів, що поки не може точно бути впевнений в тому, хто саме увійде до коаліції. Щоб це визначити, необхідно дочекатися виборів і подивитися, яка партія, з якою кількістю депутатів пройде до Верховної Ради, і які основні цілі будуть у політичних сил.

Роповів Разумков і про  Величезні ями на українських дорогах, як виникають і через корупцію в країні, і через самих українців. П

"Я думаю, це комплекс. Я думаю, що там крали. Я практично в цьому впевнений. Я не правоохоронні органи, але думаю, що з цим погодиться більшість. І в студії, і за екранами. Те, що у нас є проблеми з законодавством, і в тому числі паралізуються ресурси, які виділені на дороги, їх не можна ремонтувати – це правда. те, що комусь було вигідно, тому що простіше зробити раз на рік, ніж зробити так, щоб вона не ламалася і не псувалася, це теж правда ", – пояснив Разумков.

Також за його словами, в Україні існує проблема, що у доріг немає гарантії, і самі громадяни до них погано ставляться. Наприклад, кілька днів тому в Одеській області зафіксували вантажівку на дорозі, який важив понад 200 тонн.

Разумков резюмував, що проблеми доріг і в українцях, і в тому, що комусь вигідно їх постійно ремонтувати.