РЕКВІЄМ ПО ПУТІНУ! Нові деталі смерті – ви такого ще не чули: тіло вже винесли. Шок!

Президент країни-агресора Володимир Путін нібито помер. Зараз тіло Путіна знаходиться в холодильній камері його резиденції на Валдаї.

Таку заяву зробив політичний аналітик Валерій Соловей в інтерв’ю одному з Українських ЗМІ, зазначивши, що така ситуація є вкрай принизливою, але абсолютно заслуженою.

«Він помер, абсолютно точно. Він помер о 20:40 у четвер 26 жовтня. Безповоротно, остаточно. Принизливо, правда, але абсолютно заслужено. Ніяких сумнівів в його фізичної смерті не існує», — заявив аналітик.

Аналітик зазначив, що на рубежі 2019-2020 років Путіну діагностували рак. У лютому 2020 року ізраїльські лікарі зробили йому операцію. Тоді вони визначили його горизонт дожиття не більше ніж півтора роки.

«Наприкінці вересня мені сказали, що горизонт наблизився і що він не переживе жовтень… так і сталося. 26 жовтня він помер. Перед цим за кілька днів у нього відмовило серце, після цього він вже знаходився в палаті інтенсивної терапії, тобто в реанімації. О 20:00 у Путіна почалося погіршення… викликали додаткову бригаду, проводили додаткові реанімаційні заходи. О 20:40 він помер», — заявив аналітик.

В розмові з українським телеканалом експрацівник КДБ та Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Жирнов пояснив, хто має офіційно оголосити про смерть російського президента у разі її настання. А також хто першим обійматиме посаду і за яких умов.

«Офіційно про смерть Путіна у разі її дійсного настання можуть оголосити дві людини. Перший – секретар Радбезу Росії Ніколай Патрушев. Другий – голова уряду Міхаіл Мішустін».

«Також оголосити про смерть може голова адміністрації президена Антон Вайно», – пояснив експівробітник КДБ.