РФ, ЛОВИ! ЗСУ влаштували МІСИВО: ГОРИТЬ ВСЕ – десятки вибухів, потужний авіаналіт! Карма в дії – рознесли!

Протиповітряна оборона працювала у небі над Сочі.

Про це повідомляють канали Telegram російських пропагандистів.

Зокрема, жителі Сочі та Адлера повідомляють про вибухи цього ранку. Пишуть, що спочатку почули «хлопки», а потім — сирену повітряної тривоги.

За словами місцевих мешканців, пролунало 5-6 вибухів. У деяких будинках зникло світло.

Інформації про постраждалих не надходило, однак епічні кадри вибухів вже в нашому тг-каналі.

У Міноборони РФ повідомили, що протиповітряна оборона нібито знищила два безпілотники над акваторією Чорного моря поблизу узбережжя Краснодарського краю.

До того ж, У тимчасово захопленій військами Росії частині Донецької області України ввечері в п’ятницю, 13 жовтня, спалахнула потужна пожежа. За попередніми даними, горів газопровід у населеному пункті Кутейникове.

Це селище розташоване недалеко від окупованого Іловайська. Про пожежу повідомили місцеві канали у Telegram.

Перші повідомлення почали оприлюднювати близько 22:40. Пабліки також показали кадри з місця інциденту. На фото та відео видно сильну пожежу.

Як стверджують місцеві жителі, слова яких цитують канали, пожежа спалахнула на газопроводі. Що стало її причиною, поки що не відомо. Окупаційна «влада» захопленого населеного пункту інцидент поки не коментувала.

«Очевидці повідомляють, що через пожежу в районі Кутейникового всі машини розвертають на Новоазовськ», – пишуть у мережі.

Також, вночі 13 жовтня у російському Брянську пролунав вибух. У районі м’ясокомбінату спалахнула сильна пожежа, російські пропагандисти заявили про «атаки ЗСУ» на будівельний комплекс та хімічний завод.