Робив Селфі, дарував свинок і отримав “сильний заряд енергії”: Порошенко в новорічну ніч прийшов на Софійську площу

Президент зустрів Новий рік разом з народом. Президент України Петро Порошенко разом з першою леді в новорічну ніч приїхали на Софійську площу в Києві, щоб особисто привітати українців з Новим 2019 роком. Про це повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко на своїй сторінці в Facebook.

Цеголко зазначив, що Президент приїхав особисто привітати всіх, хто святкує біля головної ялинки країни.

Порошенко прогулявся святкової площею, поспілкувався з народом. У новорічну ніч з Президентом можна було зробити навіть селфі.

Також новорічне фото були опубліковані на сторінці глави держави в Facebook.

"Неймовірна атмосфера на Софійській площі. Тільки що отримав сильний заряд енергії на новий 2019 рік. Спасибі всім за підтримку і оптимізм, а ще – за ваші чудові посмішки і віру. З наступаючим Новим роком!", – написав президент у Facebook.

Користувачі мережі залишили безліч коментарів, в яких привітали Президента з Новим роком та побажали йому перемоги в наступному році.

"Вітаємо з Новим Роком та Різдвом Президента Порошенко П. А. і його сім'ю. Спасибі, любимо і поважаємо Петра Олексійовича і неперевершену Марину. Здоров'я і щастя всьому українському народу! Разом з Президентом до перемоги!", – написала Tatyana Krsheminska.

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

"Вже чекаємо привітання президента від Петра Олексійовича з 2020 роком", – зазначив Vladimir Beresnev.

"Бережіть себе! Підтримуємо, поважаємо, пишаємося! Донеччани з Вами, шановний Петро Олексійович! Сподіваємося на Перемогу!" – підтримала Kucher Elena.

"Перший Президент який зустрічає Новий рік не в своїх .., а серед людей.

Здоров'я і терпіння, Петро Олексеевич. З Новим Роком!", – зазначив Volodymyr Koval.