Розірвало на шматки: страшна трагедія сталася в Харкові. Вибух обірвав три життя

У Харкові внаслідок пожежі загинули три людини. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Харківській області.

Інцидент стався в Індустріальному районі міста. Сталося все близько 5:30 суботи, 30 листопада, на території гаражного кооперативу.

Троє людей загинули у результаті вибуху газового балона у гаражі в Індустріальному районі Харкова по вулиці Зеленодольській.

Попередньо повідомляється, що загорівся гараж на території кооперативу. У гаражі тоді саме перебувала автівка “Жигулі”. Внаслідок пожежі вибухнув газовий балон та обрушилися бетонні перекриття. Згодом під завалами виявили три обгорілі тіла. Їхні особи встановлюються.

Як з’ясувалося під час огляду місця події, сталося загоряння гаража, в якому знаходився ВАЗ-2108. В результаті пожежі вибухнув газовий балон і обрушилися бетонні перекриття. Під завалами будівлі рятувальники, які ліквідували пожежу, виявили обгорілі тіла трьох осіб.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на столичному ринку підірвали гранату . Як розповів співробітник охоронної фірми, вибух прогримів в проході між МАФами. З’ясувалося, що на територію ринку зайшов невідомий і кинув вибухівку.