Розсміявся прямо в обличчя! Шуфрича попустили в прямому ефірі – занервував. Уся політика в одному епізоді!

Казанський не витримав і засміявся прямо під час заяви Шуфрича в студії каналу “Наш”.

Відомий український журналіст і блогер Денис Казанський прокоментував виступ в прямому ефірі телеканалу “Наш” “регіонала” Нестора Шуфрича, який поскаржився на суддю, за рішенням якого лідера “ОПЗЖ” Віктора Медведчука посадили ще на 2 місяці під домашній арешт.

Казанський знаходився студії і поставив пряме запитання Шуфричу, яке йому не сподобалося. На своїй сторінці в соціальній мережі Twitter журналіст показав фрагмент відео ефіру і заявив, що суддя, про якого йде мова, раніше “на замовлення його ж соратників з” Партії регіонів “посадив Юрія Луценка”.

На думку Казанського, подвійні стандарти “регіоналів” обернулися проти їх же інтересів, коли корумпована судова система взялася за Медведчука.

“Це дуже смішно. Регіонал Шуфрич скаржиться, що Медведчука судить той же корумпований суддя, який раніше на замовлення його ж соратників з Партії регіонів посадив Юрія Луценка. Тільки тоді суддя був хороший. А тепер поганий. Вся наша політика в одному епізоді”, – прокоментував він скарги Шуфрича.

Сам Казанський, який перебував в цей момент в студії каналу, не витримав і засміявся прямо під час заяви Шуфрича. На уточнюючу репліку “регіонал” попросив його “не перебивати”.

Домашній арешт з носінням браслета стеження Медведчуку суд призначив в травні 2021 року.

Лідера “ОПЗЖ” підозрюють в державній зраді, а також в розграбуванні національних ресурсів в Криму після анексії. Згідно з даними слідства, Медведчук в змові з окупаційними властями РФ перереєстрував родовище “Глибоке” в Чорному морі, яке є національним ресурсом України.

Крім того, нардепа підозрюють в передачі секретної військової інформації Росії.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.