РОЗТРОЩІТЬ ЇХ, ХЛОПЦІ! Аеродроми РФ в золу: масштабний авіаналіт – десятки літаків вщент, ЗСУ б’ють усі рекорди!

Україна потужно атакує аеродроми стратегічної авіації на території Росії. Це непересічна подія для цієї війни. Ба більше, кремлівські окупанти потерпають від так званого «дружнього вогню» і б’ють усі рекорди.

Про це розповів журналіст Кирило Данильченко.

«Найкраще фото минулого тижня – український дрон знімає уламки Су-35С, збитого дружнім вогнем на південь від Токмака.
Пілот двохсотий. Щонайменше 3,5 млн доларів на навчання закопано в землю, бо російська ППО і сама не літає, і іншим не дає» — каже Данильченко.

Він наводить незаперечний факт:
На вістрі зусиль українського наступу, де в противника працюють десятки батарей ППО та РЕБ, росіяни не можуть створити зону, стерильну від наших БпЛА.

Це загалом чудово – локація трохи на північ від Новомиколаївки. Від лінії фронту пристойна відстань – 39 км, оперативний тил. І страшна російська РЕБ і “Панцирі” ешелонами не можуть зупинити наші очі.

А міг би й містер “Хаймарс” обкашляти слідчих і офіцерів, які забирали «двохсотого» пілота.

Російські ВПС не можуть безпечно працювати над власними порядками. Після 19 місяців війни! Російські зенітники не знають, що над ними – перешкода, хибна ціль, декой чи “Storm Shadow”.

“Друга армія світу” не може повторити систему свій – чужий пізнього совка.

«Скільки прожила б російська авіація при конфлікті з НАТО? І який був би рахунок дружнього вогню, якщо вони збили вже 26 бортів? До речі, у війні проти країни, де середній наліт пілота до війни становив 50 годин. І Москва не змогла вивести нашу авіацію з гри, не змогла і не може ізолювати поле бою під час нашого наступу, не може безпечно літати над власними бойовими порядками. На всі гроші повоювали зі смішними українцями з анекдотів. Але реальність виявилась жорстокішою для РФ» — підкреслив журналіст