Руфер Мустанг показав унікальне відео з московської висотки

Павло Ушивець, більш відомий як руфер Мустанг, оприлюднив минулорічне відео, зроблене під час фарбування зірки на сталінській висотці в Москві в кольори прапора України. Мустанг сподівається, що відео допоможе довести невинуватість чотирьох затриманих молодих людей.

Про це повідомляє російське "РБК", у розпорядженні якого опинилося відео, передає Корупція.Інфо.

Запис зроблений на світанку і засвідчує, що на висотці перебувала лише одна людина. Під час стрибка затриманих спортсменів яскраво світило сонце.

Згідно з обвинувальним висновком, Ушивець, який спеціально прилетів з Києва до Москви, зустрівся зі своїм знайомим Подрезовом о 3:00 ранку. Через сорок хвилин вони піднялися на дах, Ушивець забрався на шпиль та пофарбував верхню частину жовтої зірки синьою фарбою, а поруч встановив прапор.

О 5:55 ранку, за версією слідства, він та Подрезов покинули місце злочину. Погрєбов, Широкожухов, Коротова та Лєпьошкіна здійснили свій стрибок з даху тільки о 7:09, випливає з цього ж документу.

Як відомо, 20 серпня минулого року на шпилі сталінської висотки в Москві з'явився український прапор, а верхівка золотистої зірки на шпилі будівлі була розфарбована синьою фарбою.

"По гарячих слідах" поліція Москви затримала чотирьох підозрюваних.

Пізніше Григорій Мустанг оприлюднив звернення, в якому зізнався, що це він розфарбував зірку, і заявив, що готовий здатися поліції в обмін на звільнення незаконно заарештованої української льотчиці Надії Савченко.