Саботаж наказів Зеленського! Командири подуріли: пішли проти президента – наступ скасовується? Як вони могли?

«Деякі» командири на передовій, ймовірно, почали саботувати накази про наступ, повідомив один із співрозмовників видання Time.

Автором матеріалу став Саймон Шустер, який розповідає про труднощі Президента в тому, щоб втримати увагу міжнародної спільноти до війни в Україні, особливо після початку конфлікту в Ізраїлі.

Помічники верховного головнокомандувача Збройних Сил України Володимира Зеленського розповіли, що ще до зими нібито слід очікувати деяких змін у військовій стратегії України.

«З їх слів, необхідно буде звільнити щонайменше одного очільника українського міністерства, а також старшого генерала, який відповідає за контрнаступ», — йдеться в матеріалі журналу Time, не називаючи імен цих «помічників».

Один із «близьких помічників» зазначив для видання, що «ми не рухаємося вперед». А «деякі» командири на передовій, продовжує співрозмовник, почали саботувати накази про наступ, навіть якщо вони виходять безпосередньо від вищого військово-політичного керівництва.

    «Вони просто хочуть сидіти в окопах і тримати оборону. Але таким чином ми не зможемо виграти війну», — додав він.

Саймон Шустер пише, що коли він передав ці претензії старшому офіцеру, той сказав, що деякі командири просто не мають іншого вибору, крім як виконувати накази зверху.

Правда це чи ні – ми скоро дізнаємось, якщо буде якийсь коментар від української влади. Не виключається, що зарубіжні журналісти Time просто вирішили зловити «хайп» на актуальній і доволі болючій для всієї України темі, навіть не дивлячись на те, що виставляють деяких високопоставлених українських військових у неправильному світлі заради кращого заголовку і більших переглядів для своєї статті.