“Сам по собі протяг не є чимось поганим”: Супрун обурила українців своєю новою заявою

В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла про те, як українці повинні вести себе навесні, передає Корупція.Інфо

На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук Скандальна чиновниця Опублікував список порад для українців до весни. За її словами, найбільш поширеної хворобою в цей період є застуда.

Популярне: Савченко не пройшла перевірку на детекторі брехні: Що тепер чекає нардепа

"Нарешті настала весна. А разом з нею і одвічна суперечка: то, кому хочеться вдихнути весняного повітря, частіше відкривають вікна, а то, хто боїться простудиться, наполягають тримати всі отвори закритими, тому що може бути протяг. Хочемо розставите всі крапки над i ", – написала Супрун.

Супрун заявила, що твердження лікарів про те, що передумовою хвороб є протяги в корені не вірні. За словами глави МОЗ протяг абсолютно безпечний і не шкідливий. Уляна вважає, що захворювання виникають через інфекції в повітрі, а вітер не загроза для людини.

"Сам по собі протяг не є чимось поганим. Як не є поганим і вітер. Адже люди найчастіше хворіють від інфекцій, які є в повітрі, а не від самого повітря.Тому протяг як такий не загрожує здоровій людини.Якщо його постійно уникати, сидіти в замкненому приміщенні та закутуватися в одяг – ви навпаки робите себе більш вразливим – гірше сприймаєте перепади температури повітря та можете швидше підхопити застуду."

Такі заяви возмутіли українців, які влаштували в коментарях справжній скандал:

"Черговий незаперечний доказ того, що Супрун прислана Америкою щоб убити всіх українців. Цей пост написаний на замовлення Держдепу, чого варта фраза" Сам по собі протяг не є чимось поганим. "- це спеціально щоб українці відкривали вікна в маршрутках і цілими ж маршрутками і вмирали!", "Це в пори до часу, коли теж сміялася з тих хто протягів боїться … поки мужа не продуло в машині річним жарким днем, біль пекельна і лікування не сьогохвилинне "," Це рівень міністра … Писати в соціальних мережах про йод, зеленку, манту і протяги. "