Сенсація! Саакашвілі шокував – правду почула вся країна. Допоміг Порошенку – П’ятий аплодує. Зеленський не чекав!

Свого часу колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі допоміг попередньому президенту України Петру Порошенку позбутися прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.

 

Про це в ефірі одного з українських телеканалів раніше заявив політолог Василь Вакаров.

Політолог порівняв третього президента Грузії, колишнього голову Одеської ОДА, а сьогодні голову виконавчого комітету Ради реформ України Міхеіла Саакашвілі з героєм відомої кінокомедії “За двома зайцями”, який залицявся відразу до двох дівчат.

“Саакашвілі, я думаю, любить гроші, особливо там, де американські президенти, і чим їх більше, тим краще”, – сказав Василь Вакаров.

Політолог звернув увагу на те, що робив політик під час свого перебування в Україні.

“Зараз він нічого не робить. Зараз він тільки піариться, знімає ролики. Ми не бачимо ні реформи судової, ні реформи митниці. Реально, він просто виходить і піариться. А от попередні дві події, пам’ятаєте, “Міхо-майдан”, коли він розхитував крісло у Порошенка. Йому не вдалося, його вигнав Петро Олексійович. А от перед тим Петро Олексійович таки використав Саакашвілі, коли той був губернатором Одеської області. Знову ж таки, на Одещині він нічого не зробив, але він на той час очолив антикорупційний рух по Україні, він їздив по різних форумах. Власне, метою цього руху у Петра Олексійовича Порошенка було позбавлення влади Яценюка Арсенія Петровича, з яким на той час конкурував Порошенко. Так от, тоді руками, чи ногами, чи головою… Саакашвілі допоміг Порошенку позбутися Яценюка. Тобто такий стислий аналіз. Якщо Саакашвілі дати великі гроші і поставити йому мету, то він може, по-перше, ці гроші використати, а от мети досягнути… От із трьох одну він досягнув”, – сказав Василь Вакаров.

Нагадаємо, 7 травня президент України Володимир Зеленський призначив колишнього президента Грузії та колишнього губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі головою виконавчого комітету Ради реформ.

Раніше Саакашвілі став на захист президента Зеленського і порадив звільнити йому заступника секретаря РНБО Кривоноса, який своїми заявами зганьбив президента України.

“Я б такого заступника глави РНБО негайно звільнив. Тому що його цей сьогоднішній випад говорить не про професіоналізм, а, навпаки, про повну відсутність професійної етики і про те, що цей орган або значна його частина вкрай неефективна.

РНБО потрібно реорганізувати і готувати справжні плани, розраховані на різні сценарії, а не хихикати з різних медіа і на фейсбуці”, – обурився Саакашвілі.