Серед білого для. Невідомий застрелив чоловіка посеред вулиці: ввели план перехоплення

У Чернівцях після сварки серед білого дня застрелили чоловіка. Інцидент стався біля ресторану. Про це повідомляє Нацполіція Чернівецькій області.

“18 липня на вулиці Небесної Сотні в місті Чернівці відбулася раптова суперечка між чоловіками, яка переросла в бійку, в результаті якої одного з учасників конфлікту було вбито з невстановленої зброї. За вказаною адресою відразу виїхало керівництво Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, слідчо оперативні групи ГУНП і Шевченківського відділення поліції, співробітники місцевої та обласної прокуратури, роти особливого призначення і патрульної поліції, а також експерти-криміналісти “, – йдеться в повідомленні.

На місці події знайшли 58-річного місцевого жителя з вогнепальним пораненням в голову, яке виявилося смертельним. Відразу ж був введений план-перехоплення по затриманню ймовірного вбивці. Ним виявився 54-річний виходець з Азербайджану, який проживав на Буковині.

Зараз підозрюваному інкримінують умисне вбивство, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Нагадаємо, в Дніпрі, в обласній лікарні імені Мечникова померла 31-річна співробітниця Самарського відділу поліції (ОП), яку напередодні доставили до медзакладу в дуже важкому стані. Попередньо, смерть наступила в результаті кульового поранення в голову.