“Шансів вижити не було”: У моторошній аварії загинув мер столиці. Народ його обожнював

У Росії в ДТП загинув мер Абакана (столиця Хакасії) Микола Булакін.

Аварія сталася в понеділок, 14 жовтня, в Красноярському краї, неподалік від Минусинска. Ще кілька годин тому він був присутній на відкритті нової будівлі ліцею В Абакані (1-а черга, початкові класи), про що зробив запис на своїй сторінці в соціальних мережах з великою підбіркою фотографій, частину з яких зробив сам.

У ГІБДД Красноярського краю розповіли, що Микола Генріхович їхав по трасі Р-257 з Абакана в сторону Кизила на своєму Ford Explorer і не впорався з керуванням.

– Водій допустив з’їзд в лівий кювет по ходу руху автомобіля, – повідомили «Комсомольській правді» – Красноярськ в прес-службі крайового ГІБДД. – Надалі – на швидкості врізався в дерево.

На жаль, удар був страшної сили, що вижити йому не вдалося. В даний момент на місці аварії працюють співробітники дорожньої поліції, вони встановлять всі обставини події. Поки складно сказати, чому саме глава Абакана не зміг утримати машину на трасі – це з’ясується після комплексу слідчих дій.

Додамо, що жителі Хакасії шоковані тим, що сталося. Микола Булакін – не тільки один з найвидніших, але і по-справжньому улюблених народом політиків республіки.

Глава Хакасії Валентин Коновалов висловив співчуття у зв’язку із загибеллю мера Абакана Миколи Булакіна в ДТП.

– Мужності і сил рідним і близьким, – написав Коновалов в соцмережах.