Що ж тепер буде? Ігор Луценко повідомив інформацію державного значення про плани МВС

Українці виборюють власну незалежність у боротьбі проти створення поліцейської держави, передає Корупція.Інфо

Популярне: У Бахмуті 13-річна школярка вдруге намагалася виконати «смертельний квест»

У цьому певен народний депутат від «Батьківщини» Ігор Луценко. Він пояснює: «Саме ця репресивна система зіграла центральну роль у здачі регіонів Росії. Тобто, працівники СБУ та міліції, котрі переметнулися, були найпершими союзниками окупантів, які зайшли на нашу територію».

Говорячи про персональну роль міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у діючій правоохоронній системі, Луценко зауважує: «На сьогодні він використовує своє положення, перш за все, у якості підрядника для Порошенко. Тобто, коли потрібно зробити якусь брудну справу, звертаються до Авакова. Через це Порошенко його тримає».

Щодо президента, то його народний депутат називає олігархом №1 та зауважує, що Петро Порошенко нині має більш ефективні інструменти для можливої побудови власного режиму, ніж свого часу Віктор Янукович.

«Можна визнати, що армію «тролів» Янукович собі не створив, не зміг створити армію прикормлених блогерів, так званих лідерів думок. Так само він не зміг настільки тонко контролювати медійний простір», – підкреслює політик.

Безумовно, мета нинішніх очільників МВС – створити поліцейську державу на рівні ідеології та управлінських ланок. Єдине, що Майдан завдав настільки потужного удару по єдності цієї репресивної машини, що зробити це зараз досить важко. Виходячи з цього, знаходити зрадників, захищати їх – це те, що доводиться зараз робити Авакову, щоби цими кадрами наповнювати свої структури.