Що ж він тільки витворяв!!! На Харківщині чоловік розбещував неповнолітню

Про подію до Шевченківського відділу поліції повідомила 31-річна мати дівчинки. Жінка розповіла, що 28-річний громадянин іншої держави вчинив розпусні дії відносно її 14-річної доньки, передає Корупція.Інфо

Популярне: Про що вона собі думала? Правоохоронці затримали жінку, яка відправляла дівчат на Кіпр працювати повіями

Як з’ясувалось, напередодні жінка зверталась до Київського відділу поліції з заявою про зникнення дівчини. Неповнолітня пішла з дому та вимкнула телефон. Правоохоронці розшукали втікачку вже за кілька годин. Остання пішла до свого хлопця та весь час знаходилась у нього.

Після того, як мати дізналася про те, що між молодиком та її донькою сталися інтимні стосунки, вирішила звернутися в поліцію із відповідною заявою.

Попередньо правоохоронці встановили, що молоді люди познайомилися в одній із соціальних мереж. Після чого вирішили зустрітися в орендованій квартирі одного з будинків на вулиці Целіноградській.

На даний час для встановлення усіх обставин слідчим відкрито кримінальне провадження за ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України та призначено ряд експертиз. Слідчі дії тривають.