“Щоб не гинули наші хлопці”: Зеленський наважився на рішучий крок. Готовий на все

Володимир Зеленський використовує всі можливості для поліпшення ситуації в ОРДЛО


p style=”text-align: justify;”>Про це розповів політолог Андрій Золотарьов.

За його словами, про це свідчить дзвінок Зеленського до президента Росії Володимира Путіна після обстрілу бойовиками позицій Об’єднаних сил в районі Павлопіля. Питання врегулювання конфлікту на Сході стоїть дуже гостро, тому дії Зеленського заслуговують схвалення.

«Зараз стоїть питання, щоб на лінії зіткненні нарешті відновилася тиша і замовкли гармати. На жаль, занадто багато зацікавлених в тому, щоб цього не сталося – і з одного, і з іншого боку», – каже Золотарьов.

Крім того, необхідно продовжити перемир’я, вважає політолог. Питання відновлення миру на Сході – це якраз те, що привело Зеленського до перемоги. І якщо президент продовжить політику «ні миру, ні війни», його чекають істотні втрати в рейтингу.

«Зараз Зеленському нема за що дорікнути, він використовував всі можливості, в тому числі – особистий контакт з президентом РФ для того, щоб не гинули наші хлопці», – резюмує Золотарьов.

Нагадаємо, нещодавно Президент України Володимир Зеленський під час телефонної розмови попросив президента РФ Володимира Путіна вплинути на бойовиків, щоб вони припинили обстріли на Донбасі.