Щойно! Ахметова “зажали” – усі зусилля приречені на провал. Зеленський дотисне – олігарха чекає немислиме!

Рінат Ахметов отримав привід радіти і сумувати одночасно, – пише в своєму телеграмі колишній депутат Сергій Лещенко.

Радіти, тому що ціна на залізну руду побила всі мислимі рекорди і досягла максимуму в 21 столітті. Котирування пробили 200 доларів і досягли 215 доларів за тонну. З цієї ціни бюджет України, громадянам якої належать надра, отримують сміховинну суму – від сили 4 долари.

Тому сумувати Ахметов буде від того, що Україна зобов’язана накласти на нього додаткові стягнення. В тому числі, відрахування з ренти в бюджет за залізну руду.

А це значить, що всі зусилля Ахметова за допомогою своєї ботоферми і куплених експертів маніпулювати громадською думкою приречені на провал. Як і покупки нових будинків для свого сина на кшталт вілли на Женевському озері, яку Ахметов купив в грудні 2020 роки за 2 мільярди гривень.

Україна повинна отримувати справедливі рентні платежі за залізну руду, а Укрзалізниця – справедливий тариф за перевезення цієї руди в порти, звідки вона пливе на світові ринки.

А ось тг-канал “Шептун” пише наступне:

“У Ріната Ахметова пригорає не по-дитячому. За нього не на жарт взявся детенізатор Гетманцев, що лобіює скасування податкових пільг, отриманих олігархом за минулої влади, що з досвіду може привести не тільки до втрати надприбутків від ДТЕК, руди та ін. активів, але і впливу олігарха на політику в цілому.

Ахметов включив проти Гетманцева старий добрий набір балакучих голів аля Ляшка і свою медіа-імперію.

Єдиний прорахунок команди СКМ полягає в тому, що Гетманцев діє не сам. Він чітко виконує вказівки Зеленського. Тому вся грязь не тільки не приліпає до детенізатора, але і додає йому очки в команді “.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.