Щойно! Екстренне звернення Кіма: негайно – питання життя і смерті! Втікати всім, слів не добирав!

На Миколаївщині закликають виїхати усіх, хто не працює та не допомагає армії

Голова Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталій Кім закликав жителів регіону, які не допомагають армії і не зайняті роботою, залишити його.

Про це він заявив в інтерв’ю вечірній газеті Фінляндії Ilta-Sanomat.

Окрім того, очільник ОВА наголосив, що гострою проблемою для жителів Миколаєва залишається нестача чистої води. По всьому місту можна побачити людей, що стоять в черзі за водою.

“Я рекомендую всім, у кого є робота і він може допомогти військовим, працювати разом і допомагати солдатам перемагати. Якщо роботи немає, слід залишити цей район”, – говорить він.

Нагадаємо, що у середині квітня через бойові дії поблизу Миколаєва були пошкоджені дві гілки водопроводу, який подавав воду в місто з Дніпра.

Вже з травня відновилося водопостачання житлових будинків міста, проте воду постачали з Дніпро-Бузького лиману, тому її використовували тільки для побутових справ.

Наприкінці серпня в Миколаєві через аварію на водозаборі з Дніпро-Бузького лиману повністю припинена подача води.

До всього: на початку вересня Віталій Кім заявляв, що проблеми з питною водою в Миколаєві неможливо вирішити найближчим часом. Найшвидший спосіб її вирішення – це деокупація Херсонської області та відновлення водогону з Дніпра.