Щойно! Переворот в Кремлі – Путін втратив все: РФ піднялася! Вже не приховати, деталі!

Організатори перевороту, який влаштував ватажок “Вагнеру” досягли успіху та помітно підірвали особисту владу Путіна. Адже особиста влада диктатора спирається лише на беззаперечне підпорядкування всіх учасників тієї банди. В неї ж немає жодної електоральної легітимності. Всі ж розуміють, що не ці формальні процедури є джерелами його влади.


Таку заяву зробив політолог із Вашингтону Андрій Піонтковський.

Експерт припустив, що ненависть Путіна до Пригожина просто накриває. Під час звернення до народу, путін не називав ім’я Пригожина – це і є демонстрація найвищого ступеня ненависті.

“Він не називає на ім’я двох своїх ворогів – Навального і Пригожина. Але разом із тим Пригожин живий, і не лише живий, він активно пересувався навіть Росією. У неділю, вже після так званого придушення бунту, він спокійно приїжджав до Петербургу”, – зауважив експерт.

Додамо, що після того як Путіна публічно принизили, то вождь російського народу організовує якусь постановку в Дагестані.

“А чому він не поїхав у Ростов? Чому б не поїхати в Ростов? Мешканці Ростова, Ростов же зазнав нападу, захоплення бунтівниками, треба було приїхати, підбадьорити їх. Але Путін прекрасно бачив, з яким захватом, як героя, мешканці Ростова проводжали Пригожина та його бійців Вагнера”, – сказав політолог.

Мешканці Ростова, вітали Пригожина, а мешканці Рубльовки, що на бізнес-джетах покидали Москву. Першим залишив Москву Путін.

За чутками він із собою захопив прем’єр-міністра Мішустіна, так. Мішустін небезпечна людина в руках його ворогів. Мішустін може підписувати накази як виконуючий обов’язки президента, якщо щось трапиться з Путіним.

За словами політолога Шойгу й Герасимов в той день перебували у цій ж будівлі південного військового округу. Вони втекли при наближенні Пригожина. Два дні демонструвалась повна відсутність влади в Росії, так звана fear of state, і тепер ми житимемо у зовсім новій путінській реальності.