Щойно! Прямо в Бердянську – масштабний залп: такого ще не було! Перестрілка в місті, зрадники все? Деталі!

У тимчасово окупованому Бердянську (Запорізької області) вдень 6 вересня пролунав вибух. Інцидент стався орієнтовно у центральній частині міста, поряд з адміністративними будівлями.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Крім того, повідомляють про стрілянину у центрі міста. За непідтвердженою інформацією поряд із будівлею виконкому було підірвано та повністю згоріло авто. До центру поїхали швидкі та представники окупаційної поліції.

Згодом посібник російських загарбників, колаборант, так званий член головної ради адміністрації Запорізької області Володимир Рогов у Telegram повідомив, що у центрі окупованого Бердянська пролунав вибух, російські ЗМІ уточнили, що підірвали автомобіль так званого “коменданта міста”.

“У Бердянську гучно. У центральній частині міста пролунав вибух”- написав колаборант.

Крім того, Рогов також опублікував фото стовпа диму у місті.

За словами Рогова, обставини події уточнюються. Подробиці він обіцяв оприлюднити пізніше.

Тож за усіма відомими даними ЗМІ, у Бердянську підірвали автомобіль, що належить так званому “коменданту міста”. Повідомляється, що після цього була перестрілка – як мінімум 1 людина у лікарні.

Зазначимо, що раніше міський голова Енергодара Дмитро Орлов у Мережі повідомив, що у тимчасово окупованому місті пролунав потужний вибух.

“Сьогодні о 12:20 мешканці Енергодара повідомили, що в місті пролунав потужний вибух”, – написав він.

Після цього в місті одночасно зникли світло та водопостачання.