Щойно! Путін віддав наказ? Агресор іде у ва-банк: весь світ в дикому шоці. Українці вистоять, РФ кінець

Зранку 10 жовтня Росія завдала по містах України масованого ракетного удару. Однак країна-терористка не збирається зупинятися.

У Росії заявили, що масований ракетний удар був відповіддю на “теракти” України по її території. Згодом в росЗМІ появились твердження Медведєва, що це не останній такий удар.

Заступник голови Ради безпеки Росії заявив, що необхідно повноцінно демонтувати політичний режим України, адже він становить “пряму та явну” загрозу для країни-терористки. Як зазвичай, Дмитро Медведєв назвав політичний режим України “нацистським”.

“Тому, крім захисту наших людей та охорони кордонів країни, метою наших майбутніх дій, на мій погляд, має стати повноцінний демонтаж політичного режиму України”, – заявив Медведєв.

Також, як повідомляють росЗМІ, російський воєначальник Андрій Картаполов вважає, що Росія повинна була дати свою відповідь на “диверсію” на Кримському мості. Адже вибух 9 вересня показав, що Росії не слід очікувати розсудливості “опонентів”. Він сподівається, що “попередження Путіна про жорстку відповідь Києву на теракти в Росії буде почуте тими, хто має почути”.

Масовані ракетні удари по Україні прокоментував й сам диктатор Володимир Путін. Він під час засідання Радбезу цинічно заявив, що удари по Україні завдали у відповідь “на теракти по території Росії”.

Так, це зробили на пропозицію Міноборони та за планом Генштабу високоточною зброєю “по об’єктах енергетики військового управління та зв’язку України”.

“У разі продовження проведення на нашій території терактів відповіді з боку Росії будуть жорсткими і за своїми масштабами відповідатимуть рівню загроз, створюваних РФ”, – наголосив Путін.

Ми змусимо агресора пошкодувати про все.