Щойно! Рішучі зміни. З НАБУ звільняються співробітники! Боротьба з корупцією виходить на новий рівень

Від початку роботи Національного антикорупційного бюро звільнилось 143 співробітників. Загалом штат налічує 700 чоловік. Крім того, від початку 2021 року звільнилось 15 співробітників. Про це повідомили в НАБУ.

«‎Щодо кількості звільнених з Національного антикорупційного бюро інформуємо, що станом на 11.08.2021 кількість звільнених з бюро: за період від початку створення Національного бюро — 143 людини, з початку 2021 року — 15 осіб»‎, — йдеться у повідомленні.

У відповіді не вказується, які посади займали звільнені і звільнилися вони самі (за власним бажанням) або за якісь порушення.

Нагадаємо, що у Національному антикорупційному бюро шукають співробітників. Причому не звичайних, а тих, хто буде працювати таємно, під прикриттям.

А також, Національне антикорупційне бюро забезпечило відшкодування державі 2,81 млрд гривень збитків, завданих злочинами, в рамках розслідуваних НАБУ кримінальних виробництв.

Таким чином зарплата директора Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артема Ситника за липень склала 436 тис. гривень.