Щойно! Вітренко вмазав-план Путіна не спрацює! Весь світ з нами-Газопровід завис!

НАК “Нафтогаз України” посилює команду, яка буде працювати над тим, щоб газопровід “Північний потік 2” не запустився.
Про це заявив глава Нафтогазу Юрій Вітренко, інформує Цензор.НЕТ.

За словами Вітренка, недобудова газопроводу-це одна з найголовніших цілей НАК.

“Боротьба з добудовою “Північного потоку-2” є пріоритетним напрямком для НАК. Це національне завдання для України – зробити все можливе, щоб “Північний потік-2” не був добудований. В останні 2-3 місяці ми бачимо деяку пробуксовку в тому, що стосується застосування дієвих санкцій з боку США. Зараз ми шукаємо нові підходи, як надати нову динаміку цього процесу, з огляду на зміну адміністрації в США. Ми хочемо, щоб адміністрація Байдена застосовувала всі можливості, які надає американське законодавство, які надав їй Конгрес США, щоб зупинити “Північний потік-2”, – розповів Вітренко.

Глава НАК сподівається, що нові підходи, які будуть застосовуватися новою командою в Нафтогазі, допоможуть домогтися застосування дієвих санкцій. За словами Вітренко, нові позитивні зміни в цьому питанні ми побачимо в найближчі 2-3 місяці.

“Будемо переконувати наших партнерів, що” Північний потік-2 “- небезпечна геополітична зброя Кремля, яка загрожує не тільки Україні, але і всьому цивілізованому світу”, – підкреслив Вітренко.