Щойно! Яценюк і Ляшко шокували – вони йдуть. Рвуться до влади – українці вражені!

У зв’язку з вчорашнім призначенням Олександра Скічка на посаду губернатора Черкаської ОДА, по 197 округу (Черкаська область) пройдуть довибори до Верховної Ради.

Про це пише тг-канал видання “Весті.юа”.

У Комітеті виборців повідомили, що брати участь в довиборах швидше за все будуть:

– Олег Ляшко (уточнимо, що по цьому округу у радикалів є непогані шанси отримати підтримку більшості)

– Арсеній Яценюк (його піар кампанією вже активно зайнявся тесть Скічко і за сумісництвом бізнес-партнер Ахметова)

– Владислав Голуб (екс-нардеп від БПП)

– великий агрохолдинг “Миронівський хлібопродукт” виставить свого кандидата, але на тлі інших старожилів політики шансів у нього буде не багато.

Також нагадаємо, що на виборах в 2019 році по цьому округу балотувалася горілчана королева Людмила Русаліна і з тріском пролетіла. Хоча доклала максимум зусиль, щоб протистояти Скічко, який йшов від “Слуги народу”. Тоді вона створила “благодійний фонд Разом” для підкупу виборців. Також люди в одязі з айдентикою фонду нападали на журналістів.

Зараз, варто відзначити, що її шанси підросли. Вона заручилася підтримкою братів Стефанчуків. Вони, нагадаємо, підтримують її в корпоративному конфлікті з колишнім партнером Миколою Петренком.

За інформацією з правоохоронних органів співмешканець Русаліної «замовив» убивство Петренко на початку 2019 року, але зараз справа про замах успішно «поховали», а на установчі збори компанії “Петрус” став приходити депутат від Слуги народу Микола Стефанчук.