Щойно з Кремля! Божевілля Путіна прогресує: Колишні українці під ударом – “зрадники”!

У Росії переслідують своїх же солдатів: шукають “зрадників” з українським корінням.

Співробітники Федеральної служби безпеки країни-терориста РФ проводять пошук “зрадників” серед російського окупаційного війська, щоб продемонструвати свою роботу на території України.

Про це повідомив український журналіст Роман Цимбалюк.

ФСБшники вважають “зрадниками” тих, хто брав участь у повномасштабній війні проти України та мав при цьому українське коріння, тобто хтось з родичів походить з України. За це їх обвинувачують у співробітництві зі Збройними Силами України і затримують під час перебування у польових таборах.

Подальша доля російських окупантів з українським корінням невідома, однак родичам сповіщають, що їхній окупант зник безвісти в ході проведення бойових дій. Загалом робота російських спецслужб не змінюється століттями – терор, репресії, масові вбивства.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що в мережі з’явилися пропагандистські методички, створені російськими спецслужбами, про “правильне висвітлення спецоперації” в України. ФСБшники намагаються знайти нові виправдання повномасштабній війні.

Нагадаємо, що Кремль готується оголосити загальну мобілізацію в Росії.

У Росії можуть зважитися на оголошення загальної мобілізації в регіонах, оскільки окупанти зазнали в Україні величезних втрат, а в армії не вистачає особового складу. Однак проти цього активно виступає президент Росії Володимир Путін.

Про це повідомляє американське видання Bloomberg з посиланням на власні джерела.

Так, кілька високопоставлених європейських чиновників розповіли, що Росія намагається знайти живу силу і нове озброєння скрізь, де це можливо. Зокрема, з Далекого Сходу перекидаються старі види озброєння – бронетранспортери та танки першого покоління Т-62. Переважна частина наявного військового потенціалу Росії винищена або розбита в перші сто днів війни проти України. Щобільше, Росії незабаром доведеться уповільнити операції на фронті, щоб провести велике перегрупування військ.

Також Росія може зважитися на проведення масової мобілізації, щоб заповнити дефіцит особового складу в армії. Однак джерела з Росії розповіли виданню, що Путін категорично проти такого варіанту; це означатиме публічне визнання війни, чого в Кремлі всіма силами намагаються уникати.