Щойно! Зеленський очікує на відповідь Байдена. Підтримка ракетної системи. Конкретні дії.

Президент України Володимир Зеленський очікує на відповідь адміністрації президента США Джо Байдена щодо реалізації Плану трансформації України, який раніше був презентований у Вашингтоні.

Як повідомляє “Європейська правда”, про це Зеленський сказав у коментарі телеканалу “Дом” у Нью-Йорку.

“Ми очікуємо реакції від адміністрації Байдена. Ми очікуємо відповіді, наприклад, щодо оборонного сектора цієї програми трансформації. Ми очікуємо на офіційний приїзд делегації зі Сполучених Штатів Америки на чолі з міністром оборони, очікуємо на цю зустріч. Я думаю, що вона буде не один день в Україні, і там буде вирішуватися частина цього плану трансформації”, – заявив Зеленський.

Глава держави додав, що у нього у Нью-Йорку буде декілька важливих зустрічей, на яких можна буде почути “важливі меседжі”.

“Це ще не остаточний результат, бо остаточний, ми розуміємо, – це коли це все перетворюється навіть не у контракти, а вже у конкретні дії. Не так швидко, але, тим не менш, я думаю, що ми у засобах масової інформації з вами чули, можна сказати, деякі сигнали щодо ракетної підтримки України – підтримки нашої ракетної програми. Я маю на увазі, щодо “Залізного купола”, зарано ще говорити, але ви чули ці сигнали від Сполучених Штатів Америки”, – сказав Зеленський.