Щойно! Зеркаль вразила своїми словами – Зеленський в ауті. Ніхто такого не чекав – Разумков аплодує!

Радник голови правління НАК “Нафтогаз України”, заступник міністра закордонних справ (2014-2019) Лана Зеркаль в передачі “Рандеву з Яніною Соколовою” відповіла на питання, хто після президента Володимира Зеленського може очолити Україну.

“Я бачу зараз дві реальні кандидатури, які вже працюють в тому плані, щоб зібрати лобістів в США. Це Кличко і Разумков. Це (не означає – ред.), що вони розглядаються Заходом. Це їх команди шукають лобістів на Заході. Коли я бачу такі рухи, я розумію, хто починає кампанії “, – здивувала відповіддю Зеркаль.

На її думку, Дмитро Разумков може електорально зацікавити певну частину українців. Він представляє інтереси молодого покоління, яке прагне до влади заради зміни України.

Як повідомлялося раніше, в лютому 2021 року Володимир Зеленський “відірвався” від найближчого переслідувача Петра Порошенка майже на 10%. На третьому місці знаходиться Юрій Бойко, четверта – Юлія Тимошенко.

У березні ситуація дещо змінилася. Позиції чинного президента посилилися після введення декількох санкцій проти Віктора Медведчука і його оточення.

Так, після падіння рейтингу майже до 20% Зеленський повернувся на відмітку в 22,5%, серед тих, хто визначився з вибором.

А не визначилися більше 12%.

Також трохи зросла довіра до Зеленського. Йому все ще не довіряє 55% опитаних, але 43% довіряють.

Раніше цей показник падав менше 40%. На другому місці Порошенко – 14,6%, далі Бойко – 11,6% і Тимошенко – 11,3%.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.