“Щось пішло не так”: бізнес співачки Сєдокової зазнав краху. Недовго проіснував

Бізнес екс-учасниці гурту “Віа Гра” Анни Сєдокової прогорів.

Співачка Анна Сєдокова змушена була закрити свій бар-магазин La Story Shop Bar Lab в центрі Москви, повідомляє журнал Super. Заклад, в якому можна було не тільки пообідати, відпочити, а й прикупити одяг бренду артистки, пропрацював всього три місяці.

За даними видання, концепція бару Сєдокової була скопійована з столичного клубу Denis Simachev Shop & Bar, який набрав у москвичів успіх. Заклад співачки було розраховане на 100 осіб, середній чек в ньому становив близько 2 тисяч рублів. У приміщенні була виставлена ​​колекція одягу бренду La Story, який повністю належить Сєдокової. За даними «Спарк-Інтерфакс», виручка компанії артистки за 2018 рік складала понад 14 млн рублів.

Нагадаємо, було відомо раніше про закриття московських ресторанів Ольги Бузової BUZfood. На дверях закладу на Кольоровому бульварі з’явилося оголошення про закриття ресторану з технічних причин. На сайті мережі вказано, що ресторан у центрі столиці не працює в зв’язку з переїздом. Також з технічних причин гостей не приймає ресторан в ТРЦ «Вегас Крокус Сіті». Ресторан Бузової в ТРЦ «Галерея» в Санкт-Петербурзі продовжує працювати.