Шмигаль наблизив свій кінець – до Нового року. Шокуюче рішення Кабміну – українці у відчаї. Гнати з посади!

Шмигаль хапається за соломинку, щоб утриматися в кріслі хоча б до Нового року, – пише тг-канал “Шептун”.

“Давши повноваження поліції кошмарити” євробляхерів “, він, скоріше, наблизив свій кінець на цій посаді. Люди розлючені діями всієї верхівки влади, будуть боротися за своє до останнього. Кабміну варто було б почитати наукову літературу, де описуються випадки поведінки звіра, загнаного в кут . Асоціація не зовсім тактовна, але напруження народу вже критичне, адже замість обіцяного закону про доступне розмитнення, людей будуть штрафувати і конфісковувати автомобілі. Якщо Зеленський не повний ідіот, він ще зможе малою кров’ю відкотити цю дурну постанову. За цією легковажністю потопаючого Шмигаль стоять долі , як мінімум 3 мільйонів громадян України – це і власники “евроблях” і члени їх сімей, яким в принципі втрачати вже нічого “, – йдеться в повідомленні каналу.

Про що йде мова?

Вчора, 28 жовтня, Кабінет міністрів України поклав на Національну поліцію завдання з виявлення нерозмитнених автомобілів з єврономерами.

Йдеться про відстеження “євробляхерів”, які при ввезенні на митну територію України не встигли зареєструвати машину протягом наступних 30 днів.

“Кабмін прийняв проект постанови” Про внесення змін до положення про Національну поліцію “, яким пропонує доповнити його завданнями: по виявленню незареєстрованих громадянами України у встановлені законодавством терміни транспортних засобів, ввезених на митну територію України на строк понад 30 діб; про вжиття заходів для виявлення випадків неправомірного керування транспортними засобами, щодо яких порушено окремі обмеження, встановлені Митним кодексом; про вжиття заходів до виявлення неправомірного розукомплектування таких транспортних засобів “, – сказав представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан.