Шмигаля у відставку! Зеленський в шоці – викрили все, повинен публічно спростувати. СБУ повідомили – таємно

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль і нардеп від “Слуги народу”, голова парламентського комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги і медичного страхування Михайло Радуцький повинні зробити аналіз на антитіла до коронавірусу, щоб підтвердити відсутність таємної вакцинації.

Таку думку висловив голова редакційної ради OBOZREVATEL, президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський. Якщо результат тестування виявиться позитивним, обидва зобов’язані піти у відставку, вважає він.

“Я не можу стверджувати, що той же Шмигаль дійсно вакцинувався. Тому вважаю цивілізованим, щоб прем’єр разом з паном Радуцьким здали тести на антитіла. І якщо припущення підтвердиться, то обоє мають піти у відставку”, – сказав Бродський.

На думку бізнесмена, таємне вакцинування – це “детектор совісті, який” слуги “не пройшли”.

“Не можна займати державні пости, але думати тільки про себе”, – підкреслив він.

Відзначимо, що раніше в своїй публікації для видання Обозреватель він писав наступне:

У той час як Україна досі не розпочала вакцинацію, а в бюджеті цього року на закупівлю вакцин закладені копійки, деякі члени уряду і депутати почали вакцинацію.

Це стосується Радуцького. І, судячи з усього, прем’єра Шмигаль.

Наскільки мені відомо, 29 або 30 грудня чартерним рейсом в Україну була таємно завезена партія вакцини Pfizer: швидше за все, її без розмитнення пронесли через “Зал офіційних делегацій”, прикриваючись паспортом якогось депутата.

За наявною у мене інформацією, прем’єр-міністр Денис Шмигаль і ряд народних депутатів, в тому числі і глава профільного медичного комітету ВР Михайло Радуцький, протягом цього тижня відвідали клініку пластичної хірургії і косметології “Меділенд”, але не тільки і не стільки за уколом ботоксу, скільки за першою дозою вакцини.

Очевидці стверджують: за два етапи вакцинації наші “слуги” платять по 2,5 тис євро. Ви тільки уявіть собі: ці люди профукали закупівлю вакцини для народу, не заклали грошей на вакцину в наступному році і тепер переплачують приблизно в 100 разів аби тільки врятувати власну дупу. Саме в 100, тому що в Європі одна доза коштує приблизно 15 євро, або 30 – за дві.

Панове жлоби, ви не знахабніли?

В пристойних країнах за таке покладається моральний осуд і відставка. Ось, наприклад, в Польщі. А у нас?

Нижче на фото ви можете побачити Михайла Радуцького в компанії Романа Голдмана. Роман, за моїми даними, має пряме відношення до клініки “Меділенд”. Припускаю, що і Радуцький брав безпосередню участь в цій операції, і, як мені розповіли, він і Павло Фукс пропонують багатьом депутатам, політикам і просто багатим людям отримати додатковий імунітет, на цей раз – від COVID-19. Або у вигляді хабаря, або за великі гроші.

Отже, виходить, що українські бенефіціари таємної вакцинації – Фукс і Радуцький.

Напевно, СБУ має поцікавитися, чому в країні відбувається нелегальна вакцинація незареєстрованою вакциною. Заодно цим займуться ізраїльські розслідувачі, до яких я написав відповідне звернення. Упевнений, що українські правоохоронці не знайдуть складу злочину, а ізраїльські – розкриють всі.

Не обійшла стороною цю тему і лідер партії “Голос”, народний депутат Кіра Рудик. В коментарі для OBOZREVATEL вона навела приклад, як в період карантину ресторан “Велюр”, який належить нардепу Миколі Тищенку працював і не поніс за це покарання.

“Інформація про можливу вакцинації представників влади не викликає ні в кого здивування. Це продовження подвійних стандартів, коли вся країна сидить на карантині, а ресторан” Велюр “працює, а згодом – не несе ніяких покарань”, – сказана вона.

Рудик відзначила, що тепер такі подвійні стандарти поширюються і на вакцинацію.

“Президент і монобольшість не реагують, тому що точно знають: для них правила інші, для них вакцини будуть”, – підкреслила лідер “Голосу”.

У свою чергу, глава парламентського комітету здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький з партії “Слуга народу” назвав інформацію про таємну вакцинацію від Covid-19 представників влади фейком. Про це він сказав в коментарі сайту “Сегодня”.

Народного депутата звинуватили в тому, що в Україні завезли нелегально вакцину виробництва компаній Pfizer і BioNTech. Нібито вартість вакцини для “клієнтів” становить 2500 доларів, тоді як офіційна – 30.

“Не бачу сенсу навіть коментувати цю маячню. Я так розумію, деякі власники ЗМІ вперше за багато років святкують Новий рік в Україні, нудьгують і розважаються, придумуючи фейки. Коли в Україні офіційно з’явиться вакцина – я зроблю щеплення публічно, щоб власним прикладом переконати українців, що це необхідно робити “, – заявив Радуцький.

Відзначимо, що Прем’єр-міністр Денис Шмигаль дав доручення перевірити інформацію про можливу підпільну вакцинацію від коронавірусу депутатів і топ-чиновників.

“Доручив МОЗ та МВС перевірити інформацію, оприлюднену в ЗМІ, щодо можливої підпільної вакцинації препаратами невідомого походження. І одразу повідомлю власну позицію.

Я є прихильником вакцинації. Згідно з планом, затвердженим МОЗ, першу партію вакцин отримають лікарі, що працюють на передовій боротьби з COVID-19. Сам буду вакцинуватися власним коштом у другу або третю чергу, коли офіційно зареєстрована вакцина надійде у клініки”.