Шок! Таємна дочка Саакашвілі – дізнались вперше: фото підірвало Мережу. Удар по Міхо

Третій президент Грузії Михайло Саакашвілі 31 грудня повідомив у Facebook, що має маленьку дочку, яку звати Еліс-Марія Саакашвілі.

“Цього року перший рік, коли на екрані телевізора зі сцени виступить найменша учасниця новорічного концерту телеканалу Mtavari Arkhi Еліс-Марія Саакашвілі. Моя улюблена дівчинка та молодша дочка”, – написав він.

Саакашвілі вважає, що наступний рік стане роком змін, а почувається він фізично слабким, але “морально мужнім”.

“Боротьба за свободу Батьківщини та гідне майбутнє нашого народу триває! Проте сьогодні хочеться відкласти все на наступний рік”, – додав 54-річний політик.

Саакашвілі не називає ім’я матері своєї доньки, проте, як пише “Інтерфакс-Україна”, це грузинська співачка Софо Ніжарадзе, яка у червні 2020 року народила від політика доньку.

Видання “Грузія Online” повідомило, що разом із дитиною співачка проживала в США, проте повернулася до Грузії у жовтні, незабаром після затримання Саакашвілі.

Нагадаємо, після примусового перевезення Міхеїла Саакашвілі з лікарні в Горі до в’язниці в Руставі на його сторінці в соцмережі з’явився допис про подальшу боротьбу і оптимізм.

“Що б вони не робили, я їх зовсім не боюся. Навпаки, зростає моя радість від боротьби і віра в перемогу.

Не хвилюйся за мене! Тепер головне – єдність і підготовка до вирішальної атаки. Час цієї атаки скоро настане.

Щодо мене, то скоро відновлю козирі, отримані від “реабілітації” в Горі, і зможу отримати ще більше енергії.

Незважаючи на все, я досі дуже сміливий і оптимістичний!”

Перед цим, партнерка колишнього грузинського президента, нардепка Єлизавета Ясько і адвокат Ніка Гварамія напередодні заявили, що Міхеїла Саакашвілі вивезли з лікарні в Горі.

21 грудня президент Володимир Зеленський твердив, що особисто долучений до перемовин із грузинською владою щодо можливого проходження лікування Саакашвілі в Україні.

Про це, як повідомляє “Європейська правда”, він заявив у спілкуванні з журналістами під час загальної наради послів у державній резиденції “Синьогора”.

Президент наголосив, що є канал обміну інформацією особисто із Саакашвілі.

“Ми з Михеїлом… скажу відверто, я отримую листи від нього. Він отримує від мене інформацію. Я розмовляв з керівництвом Грузії щодо пана Саакашвілі”, – заявив глава держави, відповідаючи на запитання журналістів.

Як відомо, Саакашвілі юридично є громадянином лише України, він позбавлений грузинського громадянства, але перебуває за ґратами у Тбілісі через старі вироки щодо нього. Також у Грузії почався суд над Саакашвілі щодо таємного перетину кордону.

Зеленський запевнив, що вирішував питання зустрічей Міхеїла Саакашвілі з родичами.

“До мене зверталися, щоби його друга половина чи його мати могла потрапити до нього. І я дзвонив, просив, кажу чесно. Вони нам не відмовили”, – пояснив він.

За словами президента, є лише одне питання, щодо якого він ще не домовився із Тбілісі.

“Я хотів, щоби наші лікарі були долучені до процесу, з цим поки затримка”, – розповів він.

Зеленський додав, що зараз переговори з цього приводу тривають, в них бере участь також президент ЄвроРади Шарль Мішель, але деталі наразі розголошувати не можна.