ШОК! Відомий нардеп розповів, хто дав наказ затримати поїзд! Тримайте себе в руках…

За словами керівника польської поїзної бригади, машиністам поїзда, в якому намагався в'їхати з Польщі в Україну екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, заборонила їхати, передає Коррупція.Інфо

Популярне: Тимошенко чекає в готелі: Стало відомо з ким і на чому Саакашвілі прориватиметься в Україну і хто його зустрічає (ФОТО)

"Якась Оксана Василівна", заявив позафракційний нардеп Віктор Чумак.

Команду затримати на кордоні України і Польщі поїзд, в якому їхав єкс-президент Грузії і колишній глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі наказ дала Оксана Верхоляк. Про це в ефірі UMH заявив позафракційний нардеп Віктор Чумак.

"За словами керівника польської поїзної бригади, дівчатам-машиністам заборонила їхати яка Оксана Василівна. Шляхом підбору" Оксан-Василівна з "Укрзалізниці" в інтернеті з'ясувалося, що є Верхоляк Оксана Василівна з "Львівської залізниці".

Коли про це сказали, у дівчинки (машиніста) змінилося обличчя, вона зрозуміла, що вирахували ту людину, яка давала їй вказівки. Це не 100%. Але зараз будемо вирішувати, як додзвонитися до Оксани Василівни. Упевнений, що Оксана Василівна буде говорити, що вона ні до чого, нічого не говорила, і взагалі вона зайчик ", – сказав він.

В Єдиному реєстрі електронних декларацій є співробітниця "Львівської залізниці" Верхоляк Оксана Іванівна.