Схудлий і “захищений” Саакашвілі зробив гучну заяву про Порошенка

Лідер партії "Рух Нових сил" Міхаель Саакашвілі збирається позиватися до Європейського суду щодо позбавлення його громадянства і готовий повернутися в Україну захищати права людини, передає Корупція.Інфо

Таку заяву він зробив на прес-конференції в Гаазі з Джефрі Робертсоном, адвокатом, який захищає права в ЄСПЛ.

Відео конференції Саакашвілі виклав на своїй сторінці в Facebook.

Сам Саакашвілі виглядає помітно худішим, а на його руці помітили браслет "Шамбала", який, за деякими даними, захищає свого власника від негативу, приносить удачу і віру у власні сили, дарує душевну рівновагу.

Крім того, екс-президент Грузії заявив, що веде переговори з нідерландськими депутатами про введення персональних санкцій проти президента Петра Порошенка, першого заступника голови фракції "БПП" Ігоря Кононенко, нардепа Олександра Грановського, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і генпрокурора Юрія Луценка.

Популярне: Тривалі вихідні і зростання тарифів: Що готують для українців вже з 1 червня

Адвокат Робертсон впевнений, що гоніння на Саакашвілі виникли через його боротьбу з олігархами, які впливають на президента і ЗМІ.

"На жаль, хоча в Страсбурзі дуже хороші суди, але звертатися до міжнародних конвенцій можна тільки після вичерпання всіх національних засобів захисту. А в Україні не існує прецедентів щодо захисту прав людини від свавілля президента або уряду", – зазначив Робертсон.