Шукає дівчаток! Богдан приголомшив всіх новою витівкою. Цинічна заява

Екс-глава Офісу президента України Андрій Богдан, звільнений Володимиром Зеленським з посади 11 лютого, продовжує передавати “привіти” з Сейшельських островів, куди він поїхав на відпочинок.

На цей раз Богдан зізнався, що йому нудно на Сейшелах і запросив дам скрасити його самотність. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

“Дівчатка тут така справа)))) Приїхав на Сейшели а тут скукатіща … Ніхто не хоче прилетіти в гості ??? Підтримати так би мовити в скрутну хвилину))))) А то зовсім згорьований я))) безвладдя”, – написав Андрій Богдан в соцмережі і опублікував фото з відпочинку.

Українці посміялися в коментарях: “Чекаємо повернення. Хліб-сіль, стриптиз”, “Анархія на Сейшелах краще, ніж безвладдя в Ростові”, “Вся країна обговорює це турне”, “Мучся тепер сам на Сейшелах”.

Нагадаємо, 11 лютого президент України Володимир Зеленський звільнив Богдана з посади голови Офісу президента. На його місце призначили Андрія Єрмака. Незабаром Богдан похвалився пляжним фото з елітного курорту на Сейшелах, пожартував в сторону колишніх політичних опонентів.