Сім’я викраденого урядовця “Укрзалізниці” заплатить за нього $100 тис.

Родина викраденого очільника департаменту електропостачання "Укрзалізниці" Валерія Людмирського обіцяє нагороду за його повернення, передає Корупція.Інфо.

Звернення родичів Людмирського було розміщено на сайті Центру досліджень енергетики.

Рідні урядовця пов'язують його зникнення з його професійною діяльністю на підприємстві, так само, як і начальник департаменту інформаційної політики та зв'язків із суспільством "Укрзалізниці" Данило Ваховський.

"Оскільки електропостачання "Укрзалізниці" – це багатомільйонні контракти, в яких часто зацікавлені компанії, які мають зв'язки в кримінальних колах", – наголосив Ваховський.

Родина Людмирського зазначає, що він є почесним залізничником України та виступає за реформування компанії.

"Ми звертаємось до всіх, хто може допомогти повернути Валерія Людмирського. Друзі та рідні готові виплатити винагороду у розмірі $100 000 за його повернення живим", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, подія сталася ввечері в одному з будинків на вулиці Кудряшова у Солом'янському районі Києва. Невідомі у масках кількома пострілами застрелили собаку, яку вигулював Людмирський, після чого під примусом заштовхали чоловіка в автомобіль та поїхали з місця події у невідомому напрямку.

Наразі поліція встановлює обставини викрадення Людмирського.