Скандал: Тарута посперечався на торт, що Гонтареву приберуть за місяць-півтора

Нардеп Сергій Тарута посперечався з одним з експертів, що главу НБУ Гонтареву Президент прибере з цієї посади через місяць-півтора. Посперечалися на торт, причому, не виробництва Рошен. Про це Сергій Тарута розповів в інтерв'ю, передає Корупція Інфо

"Знаєте, якщо подивитися, що коментує Гонтарєва або Рожкова, вони взагалі відходять від теми корупції і того, як закривали банки, – – розповів Тарута. – А МВФ ж знає. У мене звідти є інсайдерська інформація про те, що вони дуже незадоволені роботою Гонтарєвої. Так от без зміни керівництва Національного банку і стратегії у нас не буде майбутнього. Я звернувся в правоохоронні органи, але отримав відписки, що спровокувало нову хвилю консолідації тих ініціатив, які були в парламенті. Я тут оптиміст – суспільство більше не дозволить надалі знущатися над вкладниками і бізнесом. Я вже навіть побився об заклад, що вона (Гонтарєва. – ред.) найближчим часом піде…"

Тарута розповіді, що посперечався з одним експертом на ефірі у Савіка" на торт. Причому, зазначив, що не на "Рошен", а на австрійський "Захер".

На питання "Так в чому суть суперечки?", нардеп відповів: "Що Президент прибере Гонтареву протягом місяця-півтора. Інакше у нього будуть великі проблеми, якщо він буде продовжувати тримати корупційну команду. У нього зараз час вибору: працювати на країну або знову прикривати корупційні схеми, про які знає весь парламент і півкраїни тих, хто займається бізнесом".