Слабке місце знайдено! Крим приготуватись: всі залпи на міст — це змінить хід війни!

В Новий рік Україна заходить із ціллю знищити Кримський міст. Бо як зазначає політолог Андрій Піонтковський це може спровокувати значущий психологічний та політичний вплив. Особливо, якщо буде зруйнований не лише цей об’єкт, а й всі основні логістичні шляхи тимчасово окупованого півострова. Ця ситуація, на його думку, може вплинути на готовність режиму продовжувати війну. Його точка зору була висловлена під час ефіру на українському каналу.

«Зараз усі ведуть ці розмови про патову ситуацію на лінії фронту, неможливість подолати ці мінні поля тощо. Але є абсолютно унікальне слабке місце в російській системі оборони — це Крим, вся інфраструктура й усе угруповання там. Достатня кількість літаків F-16 зруйнує всю цю структуру разом з Кримським мостом. І це матиме не лише величезне військове значення, адже головне постачання відбувається через Крим. Це матиме величезний психологічний і політичний вплив, що позначиться на готовності режиму продовжувати війну» — вважає Піонтковський.

Зазначимо, що про зруйнування логістичних шляхів та кримського мосту зокрема, як цілі на найближчий час говорив напередодні і голова СБУ Малюк.

За його словами, Кримський міст — приречений. Він також анонсував серію «сюрпризів» для російських загарбників.

«Ми зруйнували міф про непереможність РФ. Це країна-фейк. Міст приречений. Далі буде багато сюрпризів і не (тільки стосовно) Кримського мосту», — наголосив він.

Сюрпризів було чимало ще наприкінці 2023 року, а в цьому році найімовірніше Україна зіграє на мосту «фінальний акорд».