“Слідом за візком випадає старенька…”: Вчинок кондуктора викликав обурення в мережі

"Слідом за візком випадає старенька…": Вчинок кондуктора викликав обурення в мережі, передає Корупція.Інфо

Популярне: Про це ніхто не здогадувався! Слідчий розповів про боягузливий вчинок водія “Туарега”

Сьогодні спокійно їхала в 8 маршрутці, яка на зупинці 5 школа наздогнала 7 тролейбус о 12:30, а весь автобус побачив картину, як з задніх дверей тролейбуса кондуктор викидає візок з сходинок, ну, всі вирішили, що якась п'яна людина дістає пасажирів, але …

Слідом за візком випадає старенкьа, немічна бабуся, падає спиною на асфальт, ноги на проїжджу частину, спина і голова на зупинці …
і тут почався ступор.

 Я вийшла з автобуса (велике спасибі водієві 8ки, який почекав, оцінив обстановку, переконався, що бабусі викликали швидку і не кинуть її, уточнив, їду я або залишаюся, і вже після відповіді продовжив маршрут). На момент від'їзду автобуса, вже була викликана швидка, тролейбус давно випарувався.

Всю картину в тролейбусі спостерігали ще дівчина і жінка, які також кинули свої справи і залишилися на зупинці, допомогти бабусі, ще одна жінка поїхала, сказавши, що спізнюється на потяг.

За словами жінок, в тролейбусі бабуся не могла знайти пенсійне, за що кондуктор почала кричати, але вибачте, у цій бабусі на обличчі написано, що їй 70+, а чисто формальний привід нахамити і принизити пенсіонерів-це просто… Так ось, продовжу. Коли всі поїхали, лежить ця бабуся і просто плаче, ми навколо неї, жінка дає їй заспокійливу пігулку, дівчина біжить назад з купленої водою, я намагаюся додзвонитися в тролейбусне управління (трубку ніхто не взяв).

Хвилин 15 ми посиділи і поговорили з тієї бабусею, вона скаржилася на біль в спині і нозі. Тут показала на горизонті швидка і !!!! Тролейбус, який вже дав коло, і їхав у зворотний бік. Коли під'їхала швидка, поклавши бабусі в кишеню 150грн, тому що не була впевнена, що у неї взагалі щось є, я побігла на іншу сторону, щоб просто сісти в тролейбус і зробити фото цієї «кондукторші року».

І все знову пішло не так… бачачи швидку, тролейбус, не доїхавши до зупинки, просто зупиняється, я побігла до нього, на той момент водій підійшов до жінок, що залишалися, почав кричати просто матом (з їх слів). Під час криків, я просто встигла добігти, сфотографувати сам тролейбус і кондуктора.

Водій, все це бачачи, сів за кермо, проїжджаючи повз мене, відкрив двері і крикнув «це підсудна справа», помчав далі. Знаєте, на той момент було стільки злості і бажання все висловити, але нікому, я помахала (в прямому сенсі) ручкою в віконце водієві і перейшла дорогу до швидкої, де вже оглядали бабусю.

Також, спасибі швидкій, які спочатку провели огляд на місці, потім запевнивши, що нічого страшного немає, вони сказали, що відвезуть ще бабусю в лікарню, а потім доставлять з її речами додому і нам нема чого переживати, ми можемо зі спокійною совістю йти за своїми справах.

Єдине, що хотілося б цим донести-це те, що завжди потрібно залишатися людьми і поважати людей похилого віку. Дивитися на все зі сторони дуже страшно …

Все, що могла, сфотографувала. І, сподіваюся, люди, які так чинять, понесуть відповідальність.

Автор: Іра Андріяненко