Соратника жорстоко побили! Ось кого звинуватив Гриценко

На Закарпатті побили члена партії “Громадянська позиція” Романа Цендру.

Про це пише у Facebook лідер партії Анатолій Гриценко.

Гриценко розповів цілу кримінальну історію з цим побиттям. З його слів, на Романа напали якісь забудовники. Вони навіть викрали з помешкання Цендри його ноутбук, на якому була відкрита сторінка у "Фейсбуці". Нападники побили Романа, а на сторінці зробили допис, ніби то від Романа, що той виходить з лав партії Гриценка "Громадянська позиція".

Саме через такі дії нападників Анатолій Гриценко побачив політичний підтекст нападу.

"Це свідчить не просто про злочинні грабіжницькі дії – це вже явна брудна політизована риса злочину. З боку якого з двох штабів, поки неясно", – написав Гриценко.  

“Роман Цендра наш партієць і активний громадський діяч у Закарпатті – зараз перебуває у лікарні, після нападу і побиття нахабними забудовниками”, – додав політик

Сам Роман Цендра у себе на Facebook підтвердив факт побиття.

"Це правда. На мене скоєно напад. Нині перебуваю в лікарні Ужгорода у нейрохірургії. Заяви до правоохоронних органів подав, чекаю на оперативне розслідування. Прошу всіх бути уважними. Від мого імені зловмисники можуть чинити провокації! Дякую всім небайдужим за підтримку та теплі слова. Шлях до перемоги важкий, ворогів навколо багато, але "нам своє робить!""

Раніше, лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко заступився за лікаря Євгена Комаровського, якого критикують за ідею порибалити з Володимиром Путіним для відновлення миру на Донбасі.

Відомий лікар в одному з інтерв'ю припустив, що йому вдалося б знайти спільну мову з главою Кремля Володимиром Путіним.

Популярне: В Україні змінять пенсійні правила: що потрібно знати кожному

«Перше, що б я зробив, – поїхав би з Путіним на риболовлю. І я глибоко переконаний, що завтра війна на Донбасі закінчилася б без всяких ООН, миротворців і так далі », – заявив Комаровський.

Як зазначив Гриценко, після виходу матеріалу в Україні почалася системна травля Комаровського, яка, швидше за все, проплачена. При цьому він сам запросив лікаря на риболовлю.

«Упевнений, що я зможу вас переконати: сеансом« риболовлі з Путіним » цього не досягти – ні вам, ні комусь іншому; потрібні наполегливі системні і добре скоординовані з нашими партнерами дії. Як швидше досягти миру і як точно так же системно зробити нашу країну іншою, кращою – про все це за вудкою і поговоримо, запрошую! »- написав Гриценко у Фейсбуці.