“Сором”: У Мережі висміюють нардепа Рибалку, а все через…

У гонитві за голосами виборців, народні депутати здатні на багато. І деякі з них, придумуючи все нові і нові приводи самореклами, так захоплюються, що за підсумком стають просто посміховиськом, передає Корупція.Інфо
 
Так, в Мережі користувачі почали висміювати поведінку і заяви народного депутата від Радикальної партії Сергія Рибалку. Люди звинувачують політика в «тупому піарі» і «брехні» і голослівності всіх його обіцянок.
 
А потуги депутата заробити електоральні бали шляхом публікації відео з своїх спортивних тренувань і зовсім, за оцінками користувачів Фейсбук, просто «дитячі та смішні».

«Риболовля вистачить піаритися. Поводиться, як дитина, яка хоче, щоб на нього звернули увагу. Сором », – написала під постом нардепа Зіра Іванусів.

Інші фоловери аккаунта Рибалки підкреслили, що замість реальної роботи, він і партія РПЛ займаються «бла..бла … бла …»

Популярне: "Всіх застрелимо, задушимо… всіх, хто…": Міністр МВС зробив скандальну заяву
Примітно, що недоречний, смішний і часом відверто дурний піар з боку Рибалки. Користувачі мережі, сердячись, не лише конкретно на Сергія, вони далі переносять свій гнів на всю політичну силу, яку він представляє.
 
«Ой, не смішіть людей" Залізна команда ». Глотка у Ляшка така собі, вона весь час в роботі. Але справ контретних ніхто не побачив і не побачить », – написала на сторінці Рибалки Алла Робейко.


Деякі з користувачів Фейсбук звинувачують політика в повній бездіяльності.


А деякі закликають Рибалку читати коментарі під своїми постами і робити висновки про те, що насправді про його піар і роботу думають люди.