Спікер АТО показав збитий російський безпілотник (ВІДЕО)

Спікер АТО в Луганській області Руслан Ткачук показав частину збитого у місті Щастя безпілотника. Наявні номери на ворожий апараті підтверджують, що він був виготовлений Російською Федерацією.

Спікер АТО презентував залишки ворожого безпілотника під час щотижневої прес-конференції. Новину передає Корупція.інфо з посиланням на «Преса України».

Під час щотижневої прес-конференції спікер АТО продемонстрував частину збитого російського безпілотника. Його українські військові ліквідували у місті Щастя.

«Я був на передовій і забрав звідти деталь, яка залишилася від ворожого безпілотника. Це промислове виробництво Російської Федерації. Безпілотник був збитий засобами ПВО ЗСУ, зенітно-ракетним комплексом. Це частина безпілотника. Гіростат. Він забезпечує горизонт під час з'йомки», – розповідає Ткачук.

Він також додав, що хоча росіяни і вміють робити безпілотники, однак українські військові навчилися їх збивати.

«Це промислове виробництво РФ. Це доведено. Тут зняті всі номери. У тому, що це виробництво РФ – навіть питань немає. Дуже потужно зроблено. Такі сплави металів ще потрібно навчитися робити», – заявив Ткачук.