Справжня царівна! Залужний шокував країну — ексклюзивне фото з дружиною: ви тільки подивіться!

Головнокомандувач Збройних сил України, генерал Валерій Залужний, поділився особистим моментом радості, опублікувавши рідкісне сімейне фото разом зі своєю дружиною Оленою на фоні розкішно прикрашеної новорічної ялинки.

На фотографії генерал позував у темному худі, тоді як його дружина Олена обрала білу блузку. Все це створює атмосферу святкового настрою та тепла.

Спільне селфі було оприлюднене з нагоди настання Нового року, а генерал Залужний, коротко підписавши фото, привітав усіх зі святом. У коментарях під знімком не лише приймали привітання, але і висловлювали свої найкращі побажання для України, висловлюючи сподівання на перемогу та мир.

«З Новим роком!», – коротко написав військовий.

Багато користувачів приєдналися до привітань, бажаючи перемоги та миру Україні. Відзначали велику роль військових у захисті країни та висловлювали вдячність за їхню самовідданість.

Керівництво Збройних сил України привітало також військовослужбовців із прийдешнім Новим роком.

Зокрема, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний звернувся у Фейсбуці до бойових побратимів і посестер.

«Минає 2023 рік. Ще один надскладний рік нашої боротьби за свою землю та свободу. Це був рік, коли Україна вистояла. Вистояла завдяки вам – українським солдатам і матросам, сержантам і офіцерам. Завдяки кожному з вас», – подякував Залужний за внесок в оборону країни та висловив повагу загиблим українським воїнам.

Зазначивши, що 2024-ий рік також не буде легким, генерал висловив впевненість у тому, що Збройні сили України з гідністю подолають всі випробування та крок за кроком наближатимуться до перемоги. В завершальному зверненні він висловив слова підтримки та надії всім, хто вірить у майбутнє України та активно підтримує Збройні сили, привітавши всіх з Новим Роком та запевнивши: «Разом ми переможемо!»